¿I si el que volem és que ens decori la paret d’una habitació?

¿I si el que volem és que ens decori la paret d'una habitació? Fet. I si millor un dibuix? Fet. ¿I una partitura? Fet. On? Al laboratori de l'enginy de Barcelona, o millor dit, Wit Lab. Porten més d'any i mig oberts a la Travessera de Gràcia 82, i més de 18 anys d'experiència a nivell empresarial. Això es nota: qualitat, bons materials, originalitat, creativitat i disseny en tot el que ofereixen.

Què ofereixen? Convertir les idees, capricis i aquella habitació que sempre hem volgut tenir decorada d'una forma molt específica, en realitat. Ho adapten tot. Absolutament tot: pots portar fotos, dibuixos fets per qui sigui, imatges de viatges o les seves pròpies a partir de les quals tens la possibilitat de decorar aquesta paret tan sosa de la cuina, el passadís a qui cap quadre li queda bé o el teva pròpia habitació. Ja només entrant i explorant els dissenys que tenen exposats no saps si quedar-te amb un dels seus, o deixar que la imaginació, que des del moment en que has entrat no deixa de funcionar, flueixi i transformi aquest racó de casa tan insípid en alguna cosa especial.

Perquè el millor de Wit Lab és la personalització de tot. Fer-ho teu amb la teva imaginació o dissenys, i deixant ajudar per ells. A més, què es pot regalar a la típica persona que ho té tot? Passeu per aquí i mireu les genials senyals de trànsit, carrers o llaunes  (codi de barres com la data de naixement, ingredients que conformen la personalitat de la persona a qui li anem a regalar …) en les quals ho canvies tot, a la teva manera i amb les dades que vulguis.

Afegir que no només és a nivell particular, òbviament si tens una botiga, un restaurant o qualsevol espai on vols donar aquest punt de creativitat i enginy, aquest és el lloc ideal. Des del moment en què hi vaig entrar farà menys d'un any me'n vaig enamorar. I sabeu? Les parets de la meva habitació seran redecorades amb uns marcianets preciosos (i sí, va de debò). /Font

Wit Lab
Travessera de gràcia, 82, 08006 Barcelona